Ref:
Date:
Locatie
Fotograaf
*Nieuws*

Start vlees verkoop

Article text
Biologisch varkensvlees
Het gevoel van dat je dagelijks werk niet verdwijnt op de anonieme markt, maar verbinding voelt met de met de mensen die je product graag willen kopen en consumeren. Ofwel contact met onze consument. Dat is wat we sinds de omschakeling naar de biologische varkenshouderij missen. Te meer omdat we regelmatig de vraag krijgen waar ons vlees te koop is. Nu kunnen we daar een helder antwoord op geven. Ons vlees kunt u onder meer kopen bij boerderijwinkel Biologisch Made Easy. Aanstaande zaterdag 9 mei is de opening van deze winkel, eigendom van Rob & Henrieke Kleinlangevelsloo en Annemieke Hulsman.

Kom de Burger van Neimeijer proeven
Tijdens de opening op zaterdag 9 mei (10:00 – 16:00 uur) heeft u de kans om de Burger van Neimeijer te proeven. Wij zijn de gehele dag aanwezig om hamburgers te bakken, maar ook nemen we rookworsten mee en kunt u kennis maken met de producten die Rob, Henrieke en Annemieke in de winkel gaan verkopen. Kom dus langs aan Japiksweg 1 in Raalte, zaterdag 9 mei aanstaande.

Zomer; barbecue tijd!
Jeroen en ik zijn trots op ons bedrijf en het vlees wat wij kunnen produceren. Wij hebben plannen om het komende jaar ons bedrijf en product verder te ontwikkelen en daarmee de verkoop van vlees direct aan u als consument (bezoeker van ons bedrijf, mensen uit het dorp of regio, kennissen en ieder ander) verder vorm te geven. De eerste stappen zijn nu gezet met onder andere de verkoop via Biologisch Made Easy en binnenkort is ons vlees ook verkrijgbaar bij De Buurman. Houd voor ontwikkeling omtrent dit concept onze website in de gaten.

Maar het is nu zomer, lange avonden en tijd voor de barbecue. Bij ons kunt u eenpersoons barbecue pakketjes verkrijgen. Biologisch met een duidelijke oorsprong. U kunt zelfs even een kijkje komen nemen bij de varkens als u het vlees komt halen. Interesse? Stuur een email naar varkensbedrijfneimeijer@gmail.com of belt u met Nieske 06-11067517.