Ref:
Date:
Locatie
Fotograaf
*Nieuws*

Boerenpicknick haalt € 1760,85 op voor de BIG Challenge!

Article text
Onze boerenpicknick heeft vandaag € 1760,85 opgebracht voor de BIG Challenge, veehouderij tegen kanker! Ruim 650 mensen bezochten vandaag ons Biologisch Varkensbedrijf aan de Bosweg in Heino, Overijssel. Een gemeleerd publiek bestaande uit gasten van de omliggende campings, inwoners van Heino, Raalte en omgeving alsmede collega veehouders, brancheorganisaties en toeleveranciers bezochten biologisch Varkensbedrijf Neimeijer vandaag. Voor velen was dit de eerste kennismaking met de biologische veehouderij. Wij waren bijzonder verheugd over de komst van vele jonge gezinnen, die met enthousiasme deelnamen aan de speur- en puzzeltocht en zich lieten informeren door onze eigen 'roze brigade' de studieclub van varkenshoudsters ‘Boerin inzicht’ die in roze overalls aanwezig waren om bezoekers te informeren over de varkenshouderij. Uitgerekend deze dag werden wij beloond door moeder natuur doordat een van onze drachtige zeugen vandaag beviel van maar liefst 19 biggen! Een bijzonder indrukwekkend en leerzaam moment voor ouders en kinderen die hier getuige van waren!

De dag genoot ook de belangstelling van de schrijvende en beeldende media in de vorm van René Eijsink, NuHeino, het Weekblad voor Salland en fotograaf Vincent Hartman.

Wij bedanken alle bezoekers voor de belangstelling en alle vrijwilligers voor hun inzet!

Het beeldmateriaal van videograaf René Eijsink komt zo spoedig mogelijk online en zal straks via dit nieuws artikel toegankelijk zijn. Dus kom gauw terug!

Alle foto's zijn inmiddels online en toegankelijk via deze link: **FOTO'S**Boerenpicknick**FOTO'S** .

Downloadinstructie:

- open de set door op bovenstaande link te klikken. U kom dan op de flickr site van Vincent Hartman Fotografie;
- scoll naar beneden tot u de foto tegenkomt die u wilt hebben ;
- klik op de foto, deze verschijnt nu vergroot in beeld;
- rechtsboven in beeld ziet u een filmstrip met 3 foto's;
- recht onder deze filstrip ziet u drie rondjes, klik hier op en dan op 'Download/All sizes';
- kies vervolgens uw gewenste formaat en klik op 'download'.